Maria Åkerberg – en reseräddare i nöden

eye gel

Min Asienresa blev enklare och mindre smärtsam tack vare hudvårdsserien Maria Åkerberg. Jag förstår att det låter konstigt att en lotion skulle ha inverkan på en resa som helhet men i det här fallet blev det faktiskt så.

Jag och min väninna hade planerat vår Asienresa i minsta detalj i över sex månader. Vi visste vad vi ville se, uppleva, äta, bo och sist men inte minst, undvika. Datumet för avfärd närmade sig och jag hade börjat få ordentlig resfeber – men på ett bra sätt. Dagen innan resan mötte vi en annan väninna på lunch. Hon hade också rest runt i Asien och vi tyckte det var toppen när ho hörde av sig och ville ge lite tips. Efter att ha gått igenom de vanliga tipsen och uppmaningarna berättade hon om Maria Åkerberg. ”Vem är Maria Åkerberg?” undrade jag. Min väninna log och sa att det är ett hudvårdsföretag som gjorde hennes resa så mycket enklare och hjälpte henne rätta till några annars förödande misstag. Hon såg förvirringen i våra ansikten men sa inget mer, utan tipsade bara om ett antal produkter som hon ansåg livsnödvändigt att införskaffa inför resan.

Med Maria Åkerberg i resväskan åkte vi dagen efter mot Vietnam. Vi åkte buss i timmar, lapade sol på kritvita stränder och badade i källor i en prunkande regnskog. Det var först efter två veckor i detta paradis jag fick anledning till att plocka fram Maria Åkerberg igen. Jag vaknade och trodde att huden brann på mina armar och mitt bröst. Mina ögon var så svullna och ömma at jag hade svårt att öppna dem. Den gassande solen hade tagit ut sin rätt. Min räddning? After sun lotion och Eye gel – båda från Maria Åkerberg. Effekten kom direkt och jag kunde både se och röra mig igen. Tack Maria Åkerberg för att du räddade min semester.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *