Nefab

Kompletta förpackningslösningar

Har du någon gång bestämt dig för att frakta någonting utomlands men inte riktigt vetat hur du ska förpacka? Ja ett litet paket är väl inga större bekymmer. Men har du velat frakta något större eller i större omfattning? I så fall vet du vilket bekymmer det är med förpackningslösningar. Ska du använda kartong, pall eller någon annan lösning? Vilket är egentligen optimalt för dina förutsättningar.

Ska vi försöka reda ut det här en gång för alla nu kanske. Allting handlar egentligen om dina behov och vad det är du ska skicka. Det finns tyvärr ingen förpackningslösning som passar till alla behov, även om det hade varit smidigt.

Därför bör du kolla vad som rekommenderas för det du ska skicka, kanske är det farligt gods, ömtåligt eller bara väldigt stort? Det finns flera tillverkare som riktar in sig på förpackningslösningar. Vissa, som till exempel NEFAB, erbjuder kompletta förpackningslösningar för alla behov, andra är experter på ett visst område, material eller liknande.

 

När du vet vad som krävs för dina behov så gäller det att hitta rätt leverantör. Välj ut den som passar dig bäst och kontakta sedan företaget du valt. De är alltid måna om att du som kund ska få den förpackningslösning som är optimal för dig. Kanske visar det sig att de tycker precis samma som du och det är den lösningen ni ska jobba med. Eller så har de ett helt annat förslag som passar dina behov bättre. Dem är trots allt experter på sina export- och transportlösningar. I slutändan kommer du få den optimala lösningen för just dig. Kanske visar det sig att de tycker precis samma som du och det är den lösningen ni ska jobba med.

Eller så har de ett helt annat förslag som passar dina behov bättre. Dem är trots allt experter på sina export- och transportlösningar. I slutändan kommer du få den optimala lösningen för just dig. Anlita ett företag som kan hela förpackningsprocessen.

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *