Bad och stränder

I Vietnam hittar du några av Asiens finaste stränder.  Stränderna är perfekt för dig som vill bada och sola på din resa till Vietnam.

Här hittar du några av de populäraste och finaste ständerna.

Mui Ne beach

Mui Ne beach hittar du i utanför staden Phan Thiet. Mui Ne är en liten by som är belägen precis vid stranden. Här hittar du många fina hotell och bungalows precis vid havet. Stranden är lång, och bred. Hotellen som ligger precis vid vattnet har solstolar som går att låna. När det inte är högsäsong är det en lugn strand, som går att ta långa promenader längs med, även på kvällarna då många restauranger serverar goda fisk och skaldjursrätter.

Mui Ne beach är känt för sina möjligheter att surfa och det många möjligheter att kitesurfa längs denna stranden.

mui-ne-beach

China Beach

Utanför Hoi An hittar du China Beach som är en mycket lång och bred strand. Du tar dig enkelt hit med cykel från Hoi An – vilket ger dig stora möjligheter att även få se lite utanför staden Hoi An. Vid China Beach kan vågorna vara väldigt stora och kraftiga om det blåser mycket.

Nha Trang

I Nha Trang finns kanske den mest populäraste stranden i hela Vietnam. Stranden ligger längs staden och havet är under högsäsongen väldigt klart och vackert.